keskiviikko 16. tammikuuta 2013

What did YOU have for Breakfast?

Ruispuuroa mustikoilla!

Aamupuuro se aamun saa kunnolla käyntiin! Vähään aikaan en ole puuroa jaksanut syödä, mutta nyt kun taas jaksoin keittää sen kokoon niin tuntuu ihanalta! Varsinkin kun saa kielen vähän siniseksi mustikoilla ;)

Eilen illalla väsytti ihan pirusti. Aamutreenit ja iltatyöt teki tehtävänsä, ja meninkin siinä vähän kymmenen jälkeen jo nukkumaan. Tuntuu jopa siltä, että olisin nukahtanut aika pian sen jälkeen, kun silmäni ummistin ;) victory!

Tänään oli taas kuuden herätys, tosin ei ollut yhtä helppo aamu kuin yleensä. Väsyttää vieläkin vähän, ja tekisi vain mieli laittaa OnePiece päälle kouluun. Noh, potkupuvun kanssa vanhojentanssien korkkarit ei kyllä sovi kovin hyvin, joten kai sekin jää tänään kotiin...huomenna sitten, jos siltä vielä tuntuu! And haters gonna hate man.

Koulun jälkeen siis vanhojen treenit, sen jälkeen lähtö salille tekemään jalat, ja myöhään vasta kahdeksan aikaan hip hop treenit. Vähän tyhmästi olin laittanut jalat tälle päivälle, kun on tanssitreenitkin vielä samana päivänä...Ehkä suunnittelen vähän viisaammin ensi viikolle. Hyvää keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti