sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Going Strong!

Hieno päivä taas takana! Ihanaa päästä aikaisin nukkumaan väsyneenä ja tietäen, että päivä ei mennyt millään tasolla hukkaan. Aamulla mentiin isän ja nuorimman pikkusiskon kanssa vajaan tunnin pituiselle kävelylenkille. Pirtsakka ilma! Vähän väsyneenä on hyvä mennä ulos lenkille muutamaan miinusasteeseen. Siinä herää aivan uskomattoman hyvin ja päivä alkaa mitä parhaiten ;)

Nyt on melkeen kaikki kamat omassa kämpässä! Pakkasin mietteissäni jopa muutamia tavaroita joita tarvitsisin vielä tänään...esimerkkinä päivittäiset vitamiinit. Noh, ei se nyt niin ratkaisevaa kuitenkaan ole, ettenkö voisi päivää olla ilman! Onneksi. Tuntuu jännältä kun huone ja omat laatikot esim. kettiössä ovat täysin tyhjät. Tästä se vielä lähtee!

Huomenna koulut siis taas jatkuu. 9:40-15:40 on mun huominen koulupäivä, jonka jälkeen kävelen reippaasti kotiin, vedän välipalat naamariin, ja lähden töihin. Ekana apuohjaajan työssä mulla on klo 17 perhevoimistelua, seuraavaksi pikkurytmiset 3v, ja viimeiseksi vielä voimistelun 8-9v. Aika erilaisia kaikki tunnit! Kolmevuotiaathan on vielä ihan vauvoja jotka juuri ja juuri osaa juosta. Hyvä kun niitten päälle ei astu! 8-9 vuotiaat sitten taitaa olla enemmän semmosia räkänokkia. Noei, ei noin saa sanoa...ihania ne eka-tokaluokkalaiset on ;)

Nyt kyllä jo väsyttää. Muutto melkein valmis, huomenna vain vikat tavarat kämppään ja sitten kauppaan ostamaan jääkaapille täytettä. Venyttelinkin tunnin verran syvää venyttelyä (samalla miettien kiireistä huomista, huoh), ja saunassakin käytiin. Veli tuli sanomaan bye bye kun armeijaan aikaisin huomenna lähtee (ilman minuu:(...) ja kaikki työpaperit taitaa olla nyt vihdoin taas hallussa. Hyvältä tuntuu ja todellakin olisin jo valmis menemään nukkumaan! Ja kello on 20:14 kun tämän kirjoitan...
Huhhuh.


Osa tavaroista kasassa.

Hyvänkokoinen laatikko täyttyi ravintolisistä, vitamiineista ja lääkkeistä...

...ja sain vihdoin FASTin Double Chocolate proteiinivanukkaan!
Tuota toffeen makuista kun on tullut jo jonkin aikaa käytettyä.
Huomenna pääsee koemaistamaan!

Viereisessä rakennuksessa oli syttynyt aika raju tulipalo...
Käytiin vähän katsomassa ja kyllähän sieltä paksu ja tumma savupilvi nousi
aika kauan. Ikkunat oli aivan mustat ja paikalla oli neljä paloautoa,
kaksi poliisiautoa ja yksi ambulanssi. Vähänkö ihmiset ihmetteli!

Muut perheenjäsenet selkeestikin testailee mun itsehillintää. Äiti laittoi eilen
ihania lakuja mun naamani eteen (rakastan lakua), en ottanut. Tänään
pöydälle ilmestyi iso kulho kuvassa olevia karkkeja. En muuten aio koskeakaan niihin!
Eipä kyllä nuo irtokarkit mitenkään erityisesti houkuttelekaan. Lakut on se pahin...
Ei mulla kyllä todellakaan tässä mitään hätää ole :)
Vahvana mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti