tiistai 29. tammikuuta 2013

Motivation Overload!

Päivän salitreenit: olkapäät, takaolkapäät.
Ei huonot, jälleen kerran! Ihanaa saada vähän pidempi
putki hyvillä treeneillä ;) tänään vedettiin koulun kuntosalilla.

Oon taas niin väsynyt etten jaksa oikeen ajatella mitä tänään on tapahtunut. Heräsin, kirjoitin espanjan kokeen (joka toivottavasti meni läpi...), kävin koulun salilla tekemässä olkapäät ja takaolkapäät, tulin kotiin, menin töihin, tulin kotiin, ja nyt istun tässä. Niinhän se suunnilleen meni.

Huominen sitten. Mitä luultavammin en ehdi kirjoittaa huomenna yhtäkään merkintää...nimittäin aion nukkua jopa kahdeksaan asti, sitten lähtö koulun salille. Salitreenien jälkeen alkaa prep-lesson matikankoetta varten, jonka jälkeen on wanhojen treenit jotka kestää ehkä pari tuntia? Jos joku kakkosluokkalainen lukee tätä ja tietää mihin aikaan ne on, pliis, tulkaa rohkeesti mullekin kertomaan...:D kiitos!
Vanhojen jälkeen ripeästi kotiin ja sieltä taas salille. Tällä kertaa ei kuitenkaan kouluun, ja sitäpaitsi Aleksin kanssa :) pitää vähän jätkääkin potkia peruksille! Mukavaa saada taas seuraa treeneihin :)
Päätin, että näistä treeneistä yritän olla kotona puoli seitsemän aikaan, jotta ehtisin syödä ja vähän lukea matikkaakin ennen kuin alkaa HipHop harkat. Kyllä, kolmet treenit yhteen päivään. Nyt kävi taas näin. Energiaa ainakin löytyy, tosin mulla ei oo hajuakaan mistä sitä tulee! Tämän päiväisen jälkeen mulla on jo pieni päänsärky. Tiedä sitä mistä sekin on tullut. Katsotaan huomenna, miltä tuntuu kun päivä on saatu pakettiin!

Jos joku ei vielä tunne Dana Linn Baileytä, niin hävetkää.
This is my girl-crush, heh, ylivoimaisesti! Takana myös hänen
miehensä Rob Bailey :) anteeks jos jollekin tuli "paha olo" noista lihaksista,
tiiän, että jotkut lukijat ei oo oikein faneja noin kovasta kunnosta ;)
Kaikilla on mielipiteensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti