tiistai 22. tammikuuta 2013

Feeling Yesterday!

Ei ne eiliset treenit nro 2 ollut ainakaan liian kevyet!

Eikä ilmeisesti ekatkaan treenit ;) jätkä kun just ja just
pääs ylös tuolta lattialta, heh. Sori Aleksi!

Selkeesti mulla on nyt ollu liikaa vapaa-aikaa. Koulutehtäviäkin on ollut viimeaikoina niin vähän, että on jäänyt aikaa kaikelle muulle. Eli treenaamiselle. Tuplatreenejä tullu vedettyä nyt monta päivää, ja sen onneks myös huomaan. Jumi! You are back. Tässä tilanteessa ei auta muu kuin venyttely ja iisit treenit, jos mitään.

Eilen vedettiin Aleksin kanssa kovat 2,5h punttitreenit. Aina se aika vaan hujahtaa, mutta onneks tulee kunnolla tehtyäkin! Vatsa-selkä oli vuorossa, mutta mulle siihen päälle tuli vielä rintatreenitkin. Ihan mahtavat pumpit jälleen kerran! Ei näitä fiiliksiä voita mikään ;)

Kodin kautta lähdin taas uusiin treeneihin. Lauran kanssa käytiin vetämässä yhet circuitit! Nämä mulla osui eniten reisiin ja pakaralihaksiin, eli tulipa monipuolinen treenipäivä eilisestä...Nämä mulla kesti ehkä vartin, eikä paljoa enempää olisi pystynytkään tekemään. Tämmösiä cardio tapaisia treenejä enemmän jatkossa!


Tänään luisteltiin koulussa kahdeksalta aamulla jeee ei pipoa jeee ah naama oli jäätymässä ihan täysin. Muistakaa ihmiset ne pipot ja kaulahuivit! No kidding. Noh tän jälkeen nopeesti kuntosalille lämmittelemään ja tekemään oma pieni circuit (jäin ihan koukkuun eilisen jälkeen!). Kyykkyhyppyjä, punnerruksia, alavatsoja, ja suorinjaloin maastavetoa. Ajatuksella "jospa vähän saisin jumitusta pehmennettyä". En tiedä vielä toimiko...:D

Cardiot vedän kuitenkin vielä tänään. Sen jälkeen ihan kunnon venyttelyt niin jo pitäis helpottaa lihaksia! Venyttely sujuu multa ihan parhaiten kun oon ihan lämmin, mielellään hikisenä asti, ja vähän hengästynytkin vielä. Eli ihan suoraan kovien treenien jälkeen. Mikä vois olla tähän parempi, kuin cardiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti