sunnuntai 13. tammikuuta 2013

IG, lepoa, ja kuvia!

Olihan se nyt vähän pakko! Instagram tuli itellekin sitten tehtyä :D kuulemma Twitter ei riitä...noh, ihan kivalta tää IG näyttää ja tuntuu :) en dissaa. Vielä. Heh.

ialinabuckbee - saa seurata ;) thih

Tänäänpäs nousinkin jo seitsemältä. Tuntuu vähän erilaiselta kuin esim eilen, kun nousin vasta kahdentoista aikoihin. Tänään oli siis OVOn (Olarin Voimistelijat) ohjaajakoulutuspäivä, johon osallistui melkein kaikki OVOn ohjaajat ja apuohjaajat. Yhdeksältä paikanpäällä, ja heti sinne tullessa alettiin liikkumaan. Syviin vatsalihaksiin iskettiin kiinni! Tehtiin aivan mahtavia uusia liikkeitä, joista mulla itellä ei ollut tätä ennen hajuakaan. Toimii! Tein niitä hieman kotiintullessanikin, ettei vaan unohtuisi. Kyllä se nyt tuolla lihasmuistissa jo on ;) mukava päivä, tänään oppi kaikenlaista uutta ja hyödyllistä!

Viikonloppu on ollut melkein kokonaan lepoviikonloppu. Salilla en ole käynyt, mutta pientä omaa treeniä ja venyttelyä on tullut tehtyä. Kroppa taitaa taas kiittää ;) kyllä se vaan niin on, että ei millään kehity, ellei anna kehon levätä!

Instagram sai eilen jälleen yhden uuden käyttäjän...

Päivän ohjelma.

Iltapala :)

Rakkaan huilunikin sain eilen takaisin kotiin! Ihanaa
päästä vuosien jälkeen taas soittamaan. Viime kerrasta
taitaakin olla jo yli vuosi, niin oli ihana huomata, että saan
vieläkin oikein nätin äänen puhaltaessa ;)

Ja mitäs muuta kuin koulutöitä.

Nyt odottaa kauppareissu, ja sen jälkeen lähdenkin porukoiden luo sunnuntai-illalliselle! Saas nähdä mitä tänään ovat saaneet aikaan ;) Toivottavasti kaikilla oli hyvä viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti