keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Lomaa ja Uusi vuosi!

Näin alkoi sitten taas uusi vuosi. 2013! Kirjoitin muuten tuohon ensin 2012...perus ensimmäinen 12 moka tälle vuodelle, jo tokana päivänä, hah!

Treeneistä oon nyt ollut kovasti kaivatulla levolla melkeen koko loman. Kotona oon joitakin omia treenejä vetänyt, mutta muuten ottanut vaan rennosti ja panostanut ystävien kanssa olemiseen. Tän loman aikana oonkin kavereita nähnyt varmaan enemmän kuin koko viime vuoden aikana ;D tosi sosiaalinen kuin oon...

Kohta kohta kohta alkaa kuitenkin taas kova treenaaminen! 7. päivä jatkuu koulut ja silloin loppuu myös lepo. Onhan se toki maistunut (ja kroppa kiittää!!), mutta kaipaan myös kovasti jo treenejä. Nyt on kuitenkin vielä yksi asia mitä odottaa ennen sitä... Muutto! Viikonloppuna tää tyttö lähtee viemään tavaroitaan omalle kämpälleen! Onko mahtavaa vai mahtavaa?:D pikkusiskotkin iloitsee, koska saavat kumpikin oman huoneen...haha. Kohta siis ihan omaan yksiöön asumaan :) iloista loppulomaa kaikille! Paitsi amiksille jotka jatkoivat töitä jo tänään. Heh.

PS. En toki lesoile, mutta mun kämpässä on sauna...;)
xxx

ja uuden kuvan puutteessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti