keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Crazy Wednesday!

Aamu alkoi jotenkin raskaasti. Vaikka nukuinkin aika hyvin, tuntui vaikealta päästä sängystä ylös. Ja mä olen aamuvirkku! Noh, ei siinä muuta kun ylös vaan ja aamupalaa laittamaan.

Tänään mulla on aika paljon tekemistä. Koulussa istuin taas 9:40-14:15, ja sitten piti odottaa siellä vielä tunti, jotta päästäisiin harjoittelemaan vanhojen tansseihin. Ensimmäinen kerta kun laitettiin kengät jalkaan... Mulla on sellaset 12cm korot, että ihan hyvä että tästedes harjotellaan niillä! Pitäis vielä muistaa ne askeleetkin. Hmm. Tansseihin on enää kuukaus jäljellä.

Harjoitusten jälkeen nopeasti kotiin syömään ja täältä suoraan salille tekemään vatsat ja selät! Täältä uudelta kämpältä on taas vähän pidempi matka salille. Voisin hyvin kävellä, mutta tänään en taida ehtiä, joten pakko ottaa bussi. Pitäis ehkä jossain vaiheessa katsoa mikä niistä menee siitä ohi...

No salin jälkeen sitten pitää käydä lataamassa bussikorttiin aikaa ja ehkä käydä kaupassakin. Tässä vaiheessa kello on jo n. 19. Klo 20:00 alkaa eka tunti hip hopia Tapiolassa! Ihan uusi ope, ihan uusi ryhmä. Tämä viikko on täynnä kaikkea uutta! Kotona tulen olemaan vasta kymmenen aikoihin, jolloin käyn vain suihkussa, syön iltapalaa, ja menen nukkumaan.
Näin.
Nyt salille.

Päivällinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti