perjantai 25. tammikuuta 2013

Extratreenit +Sauna

Olipä yllättävän pitkä päivä tämä perjantai. Aamu alkoi hienosti sillä, että nukuin 45min pommiin. Onneksi ehdin kuitenkin ajoissa kouluun, sehän se tärkein taas oli...:D kahdeksalta alkoi eka tunti, siinä mentiin sitten psykologian ja matikan jälkeen hyppytunnille ja ihan hikisenä väsäsin mun matikantehtäviä koko tunnin ajan. Piipahdin IB1 matikantunnilla! Aivan ihanaa oli olla hetkeksi taas sillä puolella :) sain vanhalta opelta paljon apua omissa tehtävissä, ja vähän vanhoilta luokkakavereiltanikin. Kiitos paljonnn!

Koulun jälkeen piti oikeasti jäädä kotiin venyttelemään, mutta kun nyt on addikti niin on addikti...salille tää lähti. En mitään kovia treenejä kuitenkaan vetänyt. Vatsoja vähän piinasin ja penkistä alan taas vähitellen nostelemaan, eli näin :) rauhallisemmat, mutta hyvät!

Chillit extratreenit done :)

Kävin pikaisesti porukoiden luona moikkaamassa pikkusiskoja ja sitten lähdettiin isän kanssa ostelemaan vähän ruokaaaa. Musta on jotenkin aina tosi ihanaa shoppailla ruokatarvikkeita :D outoa? Ehkä. Nyt on tosin kyllä rahat aika vähissä, joten shoppailut jää sikseen...
Saunan vuoro!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti