torstai 10. tammikuuta 2013

Morning gym & iltajumppa

Tässä tosiaan herätyskello soi varttia yli kuuden eikä minuu paljoa edes väsytä. Kuusi tuntia unta kuulostaa silti aika vähäiseltä... Sille ei voi enää mitään. Tänään vielä vähän aikaisemmin nukkumaan, jospa saisin untakin heti mentyäni sänkyyn!

Tämä päivä menee siis jotakuitnkin näin:
Aamusali klo 8:00 (jalat, kunnon venyttelyt), sieltä nopeasti kotiin, suihkuun, ja kouluun. Koulua onneksi vain 9:40-14:15. Kolmen aikoihin kirjastoon opiskelemaan muutamaksi tunniksi ja sitten kaverin kanssa kahville. "Kahville". En oikeastaan nykyään enää juo kahvia, so :-)

Klo 18 alkaa sitten taas työt. Kolmas uusi paikka, joka pitäis taas löytää...mahtavaa. Onneksi tiedän nyt sitten nämä kaikki rakennukset ja mistä mun kuuluu tulla sisään yms. Oli muuten aivan sairaan vaikeaa löytää Saunalahden koululla sen mun sisäänkäynnin! Ihan uus koulukin kun on, niin en keneltäkään paljoa apua saanut, kun ei kukaan siellä ole vielä käynyt :D noh ehdin sitten kuitenkin viime tingassa, nou hätä!

Töiden jälkeen kotiin, suihku #2, iltapala, ja aikaisin nukkumaan. Jos näätte minut koneella vielä kymmeneltä niin häätäkää pois ;) kiitos. Nyt laittamaan salikamoja valmiiksi ja sitte läks!

I am always bored.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti