perjantai 4. tammikuuta 2013

Maanantai alkoikin jo tänään!

Loma? Mun piti olla lomalla treeneistä maanantaihin asti, mutta nyt kyllä en jaksa enää odottaa. Tänään lähtee ekat treenit levon jälkeen! Ja onneks saan Ilarinkin mukaan, ettei tarvii yksin jäädä painojen alle ;) haha, sinne vaan tsemppaamaan toisiamme! Ah.

Mitä muuta mä elämässä tarvitsen, kun tämän? En mitään!

No ei se ehkä ihan niin mene, mutta tuntuu todella usein aikalailla tuolta. Varsinkin silloin, kun muut jutut ei mene ihan putkeen, niin on ihanaa päästä tekemään jotain sellasta jota rakastaa. Pääsee pois kaiken muun luota ja keskittyy vain siihen mitä tekee juuri silloin. Eikä kovissa treeneissä muuten koskaan ajatus karkaa muualle! Muuten tippuu painot päälle ;) voi kun en osaa sanoin edes kuvailla tätä mun rakkautta urheiluun.

Äsken ollaan syöty (tai minä söin) broileria, raejuustoa ja vihreitä papuja +vielä pieni annos raejuustoa ja anansmurskaa. Perus tylsä ja myöhänen lounas. Pelattiin myös pikkusiskojen, isoveljen ja hänen kaverin kanssa Bombsquad:ia ;) ihana ja todella hauska peli, jonka ohjaimena toimii oma iPhone. Neljä pelaajaa pystyy samaan aikaan pelaamaan, eli neljä iPhoea pystyy yhdistämään koneeseen ja siitä koneen ruuduta sitten nähdään se koko peli. Laitettiin vielä telkkariin ja veljen näyttöön kiinni niin nähtiin ruutu kolmesta eri paikkaa ;D kaikki näki siis hyvin, vaikka istuikin ihan eri paikassa. Mahtavaa, tuhlasitte taas minuutin tänkin lukemiseen!:)

Treenimotivaatiota kaikille!

Tulihan eilen värjättyä hiuksetkin, vihdoin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti