sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Sunnuntaiväsymys (+jalkatreenit?)

Kiitos Pipsa ja kaikki siellä olleet ihmiset ihanasta illasta! Won't forget :) viikonloppu onnistui ihan vaan teidän kaikkien ansiosta! Toivottavasti nähdään taas joskus uudestaankin koko porukka :)

Tulin tänään aamulla kymmenen aikaan kotiin kaverin tupareista. Tuli vähän huonosti nukuttua ihan vaan sen takia, että siellä oli niin hiton kylmä. Pipsa, lämmitys päälle! :D tajuttiinhan me sitten aamulla laittaa patterikin vähän kovemmalle...noh eipä siinä mitään. Silmät tuntuu roikkuvan ja kroppa on hieman väsyneen oloinen. Ei mikään ihme, kun heräili koko ajan siihen, että palelee. Äänikin taisi hieman lähteä juoksemaan, joten toivotaan vaan että ei flunssa ole iskemässä. Koeviikkokin alkaa huomenna.

Parempaa kuvaa en ole (vielä) saanut...:D

Suihkussa kävin heti kotiin tullessani ja mietin vielä, että kannattaako tänään lähteä vetämään suunniteltuja jalkatreenejä. Ehkä jos tässä söisin kunnon lounaan niin jaksaisin vetästä treenitkin ihan kunnolla. Vihaan sellaisia päiviä jolloin lihakset ei vaan tottele, vaikka kuinka tietää että kyllä niitten painojen oikeasti pitäis nousta vähän paremmin. Saa nähdä, siitä lisää myöhemmin!:)

Kuinkakohan monta kertaa nämäkin pöksyt
on ollut täällä kuvana mun blogissa. I WANT YOUUU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti