sunnuntai 27. tammikuuta 2013

My 300kg

4x10 - 300kg

Ei pahat treenit. Meinas vaan laatta lentää ja itku tulla. Haha, näin nää jalkapäivät aina loppuu...pahaan oloon. Mikäs sen kivempaa ;) tosiaan meinas treenien lopussa vatsa heittää lounaat pihalle. Onneks pysyi sisällä, ettei kauheen nolona sieltä salilta pitäis sitten lähteä. Vedin loppuun vielä niin pitkät venyttelyt kuin vain pystyin, ja siinähän se olo vähän jo parani. Sain sitten kotimatkalla sen palkkarinkin alas!

Kävellessäni kotiin tuntui vähän siltä, kuin vähintään jokatoinen ihminen olis kattonu mua pitkään. Tais olla joko siksi, että kävelin ihan kuin pingviini, tai sitten siitä, että itku oli kurkussa koko ajan ja piti hengittää niin syvään kuin vaan pystyin. Happeahan ne lihakset tarvii, herranjestas. Joskus multa unohtuu vähän tuo oikea hengittäminen sarjoja suorittaessa.

Nyt on kuitenkin treenit tehty ja ruoat porukoilla syöty. Vähän lisää kokeisiin lukemista ja sieltä suoraan sänkyyn. Yhtään ylimääräistä energiaa tästä tytöstä ei kyllä todellakaan enää löydy...kunhan en vaan nukahtaisi jo tähän.

Toivottavasti teillä oli hyvä viikonloppu! :)
xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti