lauantai 1. syyskuuta 2012

Lakkiaisia, Treenejä ja Ruokaa

Tänään heräsinkin aikaisemmin kuin olin suunnitellut. Pari päivää oon tässä ollut aivan suunnattoman väsynyt jo kahdeksan aikaan illalla, että päätin tänä viikonloppua sallia itselleni enemmän lepoa kuin yleensä. Ajattelin lauantaiksi nukkua yhteentoista ja vain kieriä päivä läpi, mutta noh heti aamusta tämä suunnitelma meni päin puuta.
Heräsin kahdeksalta. Kun en kuullut yhtäkään ääntä yläkerrasta (tai mistään muualtakaan), päätin vain maata sängyssäni kunnes joku muukin herää. Tämä on tapa joka vain on jäänyt, en koskaan halua herättää ketään tai olla ensimmäinen valveilla ellen juuri sitä ole suunnitellut...Näpyttelin sitten kännykällä blogeja esiin ja lueskelin niitä reilut puoli tuntia, kunnes kuulin pientä kolinaa keittiöstä ja löysin isän syömässä aamupalaa.

Eilen oli hieno päivä, isoveli sai lakin päähänsä! Sain onneksi itse jäädä viimeiseltä tunniltani pois jotta pääsisin veljeni valmistujaisia katsomaan. Nyt varmaan mietitte, miksi ihmeessä valmistujaiset tähän aikaan vuodesta...Noh, IB-lukiolaiset valmistuu vasta syksyllä, koska kokeet lähetetään Englantiin ja tarkistetaan siellä. Siinä kestääkin sitten koko kesä, että tulokset saadaan Suomeen. Hienoin arvosanoin velikin pääsi sitten valmistumaan ;) Huomenna juhlitaan ja siitä lisää postausta silloin!


Saatin pikaisesti yksi yhteinen kuva ennen kuin
veli juoksi muiden kanssa juhlimaan...;)

Eilen tapahtui toki kaikenlaista muutakin. Käytiin isän kanssa vähän shoppailemassa ja ostinkin aivan ihanat treenilegginsit ja paidan Stadiumista! Niistä saatte kuvaa myöhemmin :-) käytiin myös ruokaa onkimassa ja kauan mietittiin, että mitäs tänään oikein syötäisiin. Käveltiin kaupoissa ympäri, ympäri ja aika erikoista siitä sitten tulikin, kun kotona alettin ruokaa laittamaan.


Katkarapuja pinaatissa,
sokeriherneitä, kesoa
ja cashewpähkinöitä!

Ja oli muuten hyvää! Ihan täydellistä reilu tunti ennen nyrkkeilyä.
Eiliset nyrkkeilytreenit oli muuten aika kovat. Ekaa kertaa päästiin toisiamme lyömään :-D nojoo ei nyt mitään knockoutteja, mutta kuitenkin. Oon kovasti tämmöstä "kontaktia" kaivannut! Vatsalihakset treenautuu hyvin kun harjotellaan koukkuja ja peppulihaksetkin saa kyytiä väistöjä tehdessä. En oikeasti uskonut että pakaralihaksetkin tekee niin paljon töitä nyrkkeilyssä! Ihan viimeiseksi tehtiin kymmenisen minuuttia todella intensiivistä cardio- ja lihaskuntoharjoitusta, eikä siinä valkku kyllä meitä säästellyt.

Tämän päivän jälkeen oli ihanaa ottaa pitkä lämmin suihku, pukeutua mukavimpiin vaatteisiin mitä kaapista löytyy ja vain sulaa sohvalle telkkarin ääreen med kulho raejuustoa ja marjoja ja pari ruisleipää avocadolla. Siinä tuli puoli leffaa katsottua ennen kuin kroppa alkoi huutaa sängyn perään niin paljon, että oli pakko painua pehkuihin. Kestikin semmoset 0.32 sekuntia, että nukahdin.


Iltapala, jonka syömiseen kesti n.puoli tuntia...
Kesoa, mansikoita, vadelmia,
mustaherukoita ja karhunvatukoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti