keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Terveiset Sängynpohjalta.

11.9 klo 6:50
Herätyskello soi. Kolme kertaa. Neljännellä soitolla mietin sekunnin, pitäisikö jättää aamulenkki tekemättä ja vain nukkua tunti lisää, mutta nousen kuitenkin hitaasti ylös sängystä ja lähden liikkeelle. Mietin miksi tänään oli niin vaikea päästä ylös, vaikka yleensä olen aamuvirkku. Syytän kuitenkin edellisen illan myöhäistä nukkumaan menoa, juon lasin vettä, vaihdan vaatteet ja lähden ulos. Lenkki muuttui kävelylenkiksi ja kouluun lähdin pyöräillen klo 9:30.

Historiantunti. Katsottiin video Auswitchistä eikä oikein muuta.
Matikantunti. Tunti aikaa tehdä koe, sen jälkeen sai lähteä. Hyvin mielin sain kokeen valmiiksi alle tunnissa, istuin hetken paikallani kun alkoi tulla pieni huonon olon tunne. Lähdin sitten luokasta pyörälleni ja kun poljin kotiin, paha olo vain paheni.

Pääsin kotiin ja palelin aivan uskottamattomasti. Vaihdoin heti päälle kaappini lämpimämmät vaatteet ja ryömin peiton alle. Laitoin vielä viltinkin eikä auttanut. Palelin vaan ihan tuskissani ja päätä alkoi särkeä...

Kuumetta 38.8°C. Lämpö nous siis melkeen kolme astetta puolessa tunnissa. Ei ihme että oli vaikeeta päästä sängystä ylös aamulla :-D

Eilisen koulupäivän jälkeen en ookkaan tehny muuta kun nukkunu ja hikoillut. Ruokaa oon saanut kurkusta alas kärpäsenkakan verran ja koko kroppa on huutanut eilisestä lähtien. Nojoo. Lepäillen tässä vaan eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti