lauantai 15. syyskuuta 2012

Iitun Eväät

 Lauantaita kaikille!

Aika hiljasella on blogi nyt mennyt mutta ei se mitään. Eipä mitään erikoisempaa olekaan tapahtunut. Paitsi ehkä jokunen asia, esim. se, että sain tietää mun host-familyn Norjaan! Ainiin, ettehän te tiedä edes siitä...;)

22.9 lähden koulun kautta viikoksi Stavangeriin, Norjaan. Sinne tulee monta muutakin oppilasta ja siellä sitten tehdään yhdessä kaikenlaista. Perheisiin meidän kuitenkin laitetaan ja sain siis pari päivää sitten tietää omani! Nuori nainen, joka asuu kahdestaan kaksoissiskonsa kanssa. Hänen lähettämästään viestistä päätellen, kukaan muu oppilas ei tule asumaan siellä meidän kanssa, vaan ollaan ihan vaan me kolme...Yleensähän perheisiin menee 2-3 oppilasta samaan aikaan. Näköjään ei sitten mun kohdalla :-D eipä se kyllä varmaan kovasti haittaakaan. Tässä sitten ensi viikon lauantaita odotellessa!


Seuraavaksi treeneihin. Kaikki on mennyt hyvin tuon sairastumisen jälkeen! Ekat nyrkkeilytreenit oli vähän aikaset, koska voimat oli vielä kuusessa, tasapaino hakusessa ja refleksit ihan jossain haudattuna. Osumaa otin kyllä koko ajan ja päässä kaiku kuin missäkin kopassa :-D
Eiliset meni kuitenkin jo todella sujuvasti! Kävin ensin salilla treenaamassa selän ja vatsat, sitten myöhemmin oli lähtö nyrkkeilytreeneihin. Yhdistettiin tänään meidän ryhmä ja toinen hieman kokeneempi ryhmä, ja oli kyllä tosi hyvää treeniä saada nyrkkeillä vähän kokeneempia treenailijoita vastaan! Ei paha ei paha.

Eilinen selkätreeni meni kyllä muuten todella hyvin perille, sen tuntee tänään...;)

Iitun lauantaikarkit :-) vähän hasselpähkinää, mantelia,
ananasta, papayaa ja joukko rusinoita.

Voiko olla rennompaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti