keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kuntosalille? Lenkille? Yes Ma'am!

Noniin, enpä tänne blogiin ole nyt sitten pariin päivään kirjotellutkaan. Niin paljon kaikkea muuta mielessä. Sunnuntaina oli siis veljen lakkiaiset ja lupasin sieltä kuvia, joten kun vaan ehdin ja jaksan, niin siitä tulee ihan oma blogimerkintä.

Koko alkuviikko on mennyt koulupuuhissa ja treeneissä. Motivaatio treeneihin on nyt hieman matalalla, mutta ei voi mitään. Tämmöisiä vaiheita tulee ja semmonen mulla on nyt päällä :-D yritän kuitenkin treenailla suunnilleen yhtä paljon kuin muinakin viikkoina. Sisko kuitenkin kuumeessa ja mullakin toinen sierain tukossa, mitähän tästä tulee.

Tänään ruokiksen aikana käväsin kotona syömässä. Hyppytunti juuri ennen ruokaa olikin aika sopiva, koska ehdin käydä lenkillä ja suihkussakin ennen kuin pyöräilin takaisin koululle viimeistä tuntia varten. Viime lenkistä onkin vierähtänyt jo parisen viikkoa, mutta yllättävän helposti suoriuduin tästä! Askel tuntui kevyeltä ja olisin jaksanut vielä vaikka tehdä uuden kierroksen, kun tulin takaisin kotiin. Mikään pitkä lenkki tämä ei kyllä ollut, mutta kun vertaan viimekertoihin niin tämä meni todella kevyesti.
Inhottavan kiero ilma tosin...Aurinko paistaa ja sisältä päin näyttäisi että olisi tosi lämmintä, mutta ei kyllä ole. Tuulee aivan suunnattomasti. Eikä näköjään etelästä...


Toissapiävänä bongasin miljoona pihlajapuuta matkalla kotiin salilta. Ihan suunnattoman paljon marjoja! Isoja kökkäreitä joka puolella. Kuva ehkä hieman valehtelee, noissa puissa oli enemmän pihlajanmarjoja kuin olen koskaan ennen nähnyt! Tuleekohan tästä nyt sitten taas superkylmä talvi...

Pihlajanmarjoista puheen ollen, tässä last week:

VIIME VIIKON TREENIT (V.35)
Maanantai:  2h Sali (olkapäät-hauis-selkä)
Tiistai:  1h Nyrkkeily
Keksiviikko:  1h 20min Sali (Reidet), 1h Kävely
Torstai:  1h Sali (vatsa-selkä), 1h Nyrkkeily, 50min Pyöräily
Perjantai:  1h 15min Nyrkkeily
Lauantai:  1h Rumpu
Sunnuntai:  Lepo

Nyt taas salille vähän reisiä kasvattamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti