torstai 30. elokuuta 2012

Torstai 30.8.2012

Olipa ihanaa lähteä kouluun kuvattavaksi, ja sitten huomaankin että hitto, unohin sen niin tärkeän lapun kotiin...eikä se ollut edes täytetty. Noh, pyöräilin sitten täyttä vauhtia takaisin kotiin, löysin lapun, pyöräilin takaisin koululle, täytin pikavauhtia sen hiton lapun ja olin juuri viimeisenä siinä kuvattavissa. Hikisenä. Hengästyneenä. Huoh. Nojoo, se kuvaaja vaan nauro kun sanoin että juoksin just hakemaan sitä lappua ja nyt on ihan hikinen olo. Sanoi onneks että ei se niissä kuvissa näy :-D pikaisesti kun näin ne kuvat niin aika samannäköistä kun viimevuonnakin. Eli ihan hyvä kai :-) jään jännittämään lopputulosta...

Ihan hyvät treenit tuli tossa taas vedettyä! Jokunen tunti sitten tulin kotiin salilta. Vatsat ja selkä oli nyt päivän ohjelmassa, illalla sitten lähtö nyrkkeilyharkkoihin.
Kaikenlaisia vatsaliikkeitä matolla painojen kanssa tai ilman, sivuvatsat koneessa, alavatsat pudottaen jalat suorina, pidot, selkä koneessa ja selkä omalla painolla. Semmosta tänään (anteeksi en jaksa kirjoittaa tarkemmin). Kotiin tullessani kokeilin eilen ostamaani mansikan makuista prodejauhoa, eikä muuten ole niin paha kuin luulin :-D tuoksuu kuivana ihan mansikkajäätelöltä. Sitten kun lisätään vesi niin maku hieman muuttuu.
Nyt kuitenkin pikkusiskoa vastaan koululle! Vain kolmas kerta kun tänään pyöräilen sinne...

Vatsalihakset kiittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti