maanantai 24. syyskuuta 2012

LEAP-project day 1

Olipa kyllä kerrassaan hieno päivä. Herättiin siinä yhdeksän maissa, syötiin aamupalaa, chillailtiin vähän aikaa ja sitten lähdettiin ulos. Tämä mun host-buddy, Randi, oli jutellut erään toisen norjalaisen Leap-projectilaisen kanssa (hänen luonaan asuu kaksi italialaista) ja heidän kanssa mentiin rantakävelylle! Ei muuten mikään pieni ranta. Norja on ihan ihmeellinen. Saatiin kyyti rannalle ja koko matkan näkyi kukkuloita, peltoja, taloja, jokia, ja pientä metsää joka puolella. Yhtäkkiä mentiinkin sellasen tooosi korkeen sillan yli. Sain siitä yhden nopeen ja huonon kuvan...saatte sitten viikon lopussa nähdä. Kaikkialta näkee kilometrien päähän ja kaikki oli vaan niin...sileetä. Kaikki kukkulat oli ihan täydellisen pyöreitä eikä niissä kasvanut muuta kun ruohoa tai sammalta.
Noh, sitten kun tultiin perille ihmettelin vähän ittekseni, että eiks meiän pitäny mennä rannalle kävelemään, kun ei näkynyt muuta kun niittyjä ja metsää... Sitten kun mentiin vaan pienen kukkulan yli niin sieltä löytyi jo meri! I'm so confused! Täällä on kaikki ihan oven takana!

Käveltiin sitten ranta melkein kokonaan poikki ja takaisin. Kesti tunnin ellei ylikin :D ja huom. melkein kokonaan poikki. Kastuttiin sitten kivasti siinä aalloissa kun ne yhtäkkiä tulikin viis metriä liian kauas ylös rantaa. Mmm. Märät tossut +kuivaa superhienoa hiekkaa. Voitte vaan kuvitella. Noh kyllä ne kuivui jo melkeen kokonaan sen kävelyn aikana.

Tultiin (jooitakin tunteja myöhemmin) takaisin kotiin, vaihettiin vaatteet ja päätettiin lähteä luistelemaan. Luistelemaan?? Näköjään se on aika yleistä täällä :D otettiin bussi jäähallille ja mentiin jäälle. Luisteltiinkin sitten about tunti ja sen jälkeen istuttiin juttelemassa ja syömässä välipalaa n. tunti lisää. Siinä vaiheessa meitä oli jo iso porukka koossa! Kolme italialaista, neljä norjalaista, yksi skotlantilainen ja minä.

Näin nopeesti vielä kerrottuna niin tultiin kotiin syömään ja lähdettiin melkein heti taas ulos. Randin äiti olikin laittanut uunilohta, katkarapuja ja keittänyt vihanneksia ruoaks! Tietty perunaa myös mutta en nyt mainitse noita joita en kuitenkaan syö ja kaikkihan sen jo tietääkin. Lähdettiin kahdeksan maissa silloin tälle yhdelle norjalaiselle (jolla on kaksi italialaista) katsomaan leffaa. Ehdittiin katsoa Red Riding Hood ja hieman jutella, mutta sitten kello oli jo kymmenen. Huomenna pitää herätä kuudelta, joten mm...lähdettiin kotiin :)

Nyt makaan sängyssä ja kaikki on valmiita nukkumaan. Siellä kotona Suomessa kello onkin jo 23:00 hmh hmh. Jos joku lukee tätä nyt jo niin nukkumaan siitä! Huomenna on ai niin ihana maanantai ja meet kouluun! Niin minäkin, mutta en todellakaan omaani :) lähdetään Stavangerin IB-lukioon tutustumaan. Mulla ei oo vielä hajuakaan siitä mitä me siellä tehdään, mut eiköhän se selviä. Ainakin sen jälkeen on reissu Stavangerin ympäri oppaan kanssa.

Noh taidan itsekin nyt mennä koisimaan. Tutustuin aivan ihaniin ihmisiin tänään ja huomenna varmasti vielä moniin muihinkin uusiin porukoihin. Sitä odotellen! Go'natt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti