keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Varsin harvinainen päivä!

Whooaaa parhaat poltot pitkään aikaan!! Tänään oli hauis-rinta treenit salilla ja ah, kädet ei enää nouse. Tein penkkiä myös ensimmäistä kertaa kunnolla pariin kuukauteen. Pienillä painoilla lähetään ja ihan uusiks pitää nyt sitten taas alkaa nostaa noihin entisiin maximipainoihin...kymmenen kiloa vähemmän saan ylös, kuin pari kuukautta sitten :( en kuitenkaan voi antaa sen masentaa, koska en ole voinut sille mitään. Uuten (ja parempaan) nousuun vaan!

Kotiin tullessani sauna olikin jo lämmitetty ja istuskeltiin sitten siellä heittämässä ihan kunnon löylyt. Kädet ei millään halunnu nousta, mikä teki esim. hiusten pesemisestä vähän vaikeaa!:D ihmeellistä miten kovaa sitä ihminen pystyy lihaksiaan rääkkäämään. Nyt olo on kuitenkin fresh ja yks proteiinishake on juotu.

Huomenna on (onneksi) lyhyt päivä, 9:40-14:15, ja sitten illemmalla nyrkkeilytreenit. Tekee kyllä niin kipeästi mieli käydä ostamassa kotiin tuo FASTin uus Protein Pudding ihan vaan kokeilun vuoks...sitten kun kuitenkin josksu makean himo yllättää, niin ei tarvii muuta kun ottaa vähän pulveria ja lisätä maitoa ja siinä on sitten (kuulemma) mahtavan makuinen pieni pudding :D kaks makua on: double chocolate ja creme caramel. Ensin mainitussa on 23g proteiinia, 0.9g hiilareita, 0.6g rasvaa ja 4.1g kuituja. Caramelissa on 24g proteiinia, 0.5g hiilareita, 0.4g rasvaa ja 3.2g kuituja. Siis aivan järjettömän iso määrä kuitija! Miten hitossa tollasta voi edes tehdä??:D lyö ihan ällin päästä. Ihan vaan tämän takia tekeekin niin mieli kokeilla, kun kaikki kehuvat makua ja sitä, miten helppo pudding on valmistaa. Ehkä se kohta löytyis munkin kaapista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti