sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Kaikkea se ihminen keksii

Felix Baumgartner. Ihan hullua, mutta niin älyttömän hienoa samaan aikaan! 39km heliumilmapallolla ylös ja sieltä äänennopeudella alas. Ainakin yhdessä vaiheessa siis ;) tämä näyttää kyllä, että niitä rajoja voi rikkoa jos oikeasti vain haluaa (ja suunnittelee kaiken kunnolla etukäteen hmh hmh...)! En tiiä mitä sanoa. Onneksi olkoon Felix onnistuneesta laskeutumisesta ja vissiin kolmesta maailmanennätyksestä!

Takaisin arkeen...

Salitreenit meni kyllä ihan täydellisesti perille! Just niihin kohtiin jota sitä treeniä hain. Tosin kävin kasvattamassa hauista ja olkapäitä ojentajien sijaan. En oikein tiedä miksi, tuli vaan niin himo nostella niitä kahvakuulia jotka oli niin houkuttelevasti siinä esillä... Huomasin myös, että oikea olkapääni on huomattavasti vasenta ylempänä ja se hieman häiritsi treeniä. Pitänee vähän jumpata tota olkapäätä, jotta saisin sen taas oikealle paikalleen.

Päivä pähkinänkuoressa: salitreenit paketissa, isä tuli kotiin mökiltä, syötiin perheillallinen, katsottiin Felixin hyppy ja nyt olis sängyn vuoro. Huomenna on taas, ah, maanantai! Mä niin tykkään siitä kun alkaa taas uus viikko :) kunpa olis enemmän ihmisiä jotka olis samaa mieltä...;D
G'night!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti