lauantai 20. lokakuuta 2012

Sweat is still just Fat Crying!


Menihän nää treenit hyvin! Emilia pääs paikalle vähän myöhempään kun minä, joten ei kaikkea ehitty yhdessä tehdä. Ens kerralla sitten varataan treeneihin enemmän aikaa.

Mulla oli siis vuorossa hauis-olkapäät. Aloitin (paitsi 20min kävelyllä salille as always) hölkkäämällä 10min reipasta vauhtia juoksumatolla ja sen jälkeen 10min intervalleja. Kävellessä salille tuli sellanen fiilis että ei hitto, eihän nää jalat millään anna mun juosta...mutta meni se sitten kun vähän pakotti jalkoja liikkeelle ;) nostin vähän tahtia intervalleissa ja vedin 14kph. Emilia voi todistaa, että multa ihan valui hikeä tämän jälkeen! Pitää kyllä ottaa pieni pyyhe mukaan jatkossa...ei muitten tarvii sitten toisen hikiläikkiä alkaa laitteista pyyhkimään. Se muuten on kyllä niin vastenmielistä, että...

Treenit jatkui juomatauon jälkeen hauiskääntöjen parissa ja sieltä kahvakuuliin ja pystysoutuihin. Olkapäiden jälkeen venyteltiin vielä hetki ja sitten olikin jo pakko laittaa palkkari naamariin ja lähteä. Ei voi muuta sanoa, kun että hyvät treenit! Kiitos Emilia seurastasi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti