maanantai 29. lokakuuta 2012

Super-Sunday!

Aamu starttasi eilen klo 9 ihanasti tutulla aamiaisella:
2 keitettyä munaa (toisesta keltuainen pois)
1dl kaurahiutaleita
1rkl pellavansiemeniä
2rkl siemensekoitusta
tilkka hunajaa

Aamupalan jälkeen lähdinkin jo salille. Tuttuun tapaan kävelin, joka kestää mulla n. puol tuntia. Se toimii aika hyvin lämppärinä kun mulla on aina niin paljon vaatteitakin päällä, mutta vedin silti kymmenisen minuuttia soutukoneella kun tulin perille. Eilen olikin sitten vuorossa olkapäät-takaolkapäät, eikä olis voinu mennä paremmin perille!! Osumaa tuli juuri sinne minne halusinkin ja todella tyytyväisenä lähdin kotiin vajaan tunnin pituisten treenien jälkeen :)

Kotiin suihkuun ja suihkusta syömään. Kello oli jo yli kolme, ja aamiaisen ja "lounaan" välissä olin ottanut vain palkkarin...oliko nälkä? Hell yes! Päätin siksi laittaa jotain täyttävää ruokaa, ettei tarvitsisi ahmia: broileria, avocadoa, fetaa ja pinaattia +jälkiuunileipä avocadolla ja siemenillä.
Tuo feta-avocado yhdistelmä on oikeasti todella täyttävä!


Klo 18:00 - Hieronta.
Kävin toista kertaa hieroututtamassa selän ja kyllä tuntui! Vähän jumissa joissain paikoissa, mutta tuntuma oli kyllä jo parempi kuin viime viikolla. Ens kerralla jalat...pitäiskö pelätä?:D
Ilta jatkui sitten mukavasti ruoan ja leffojen parissa :)

No nyt sitten maanantaihin. Koulu alkaa 9:40, loppuu 15:40 blah ja salitreenit on tänäänkin tiedossa. Vatsa-selkä ja nyt tuntuu siltä, että tänään murskataan noi vatsalihakset...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti