perjantai 19. lokakuuta 2012

HIIT-treenejä. "Turpiin tulee..."

Hyvää perjantaiaamua evlibadi. Tuntuu kuin olis jo sunnuntai! Onneks ei kuitenkaan ihan vielä ole. Perjantai siis, heräsin myöhään tänään siinä puol yhdentoista aikaan, söin aamupalaa ja aloin mietiimään, mitä tänään tehtäisiin. Sää kun ei oikein houkuttele ulos niin ajattelin että kai sitä tänäänkin on sitten sali-päivä. Juttu on kuitenkin siinä, että lähden salille vain juoksemaan ja HIIT-treenejä vetämään :) ehkä mahdollisesti myös vähän jalkoja, kun tän viikon jalkatreenit jäi vähän vajaiks vaikka oonkin jo pariin otteeseen ne viikon aikana treenannut.

Eilen kävin aamukahdeksalta salilla tekemässä etureidet ja vatsat. Eivät olleet mitkään ihmeelliset treenit, kun aamulla oon aina vähän voimaton kropassa. Hyvin voin kuitenkin sanoa että meni, ei siinä mitään!

Taitaa olla keskiviikon käsitreeneistä otettu kuva.

Eilen piti myös mennä nyrkkeilyharkkoihin, mutta se ilta loppui kyllä siihen, että jäin kotiin lepäämään. Big time! Herkuttelin kuivatuilla hedelmillä ja avocadoleivillä aiai. Kyllä mä mun mielestä olin ansainnut nekin jo tässä vaiheessa :) tosin niitä hedelmiä meni niin paljon, että kun kävin nukkumaan niin vatsa murisi ja ulvoi eikä kyllä antanut yhtään armoa kivun suhteen :D sen siitä saa, kun ei aina osaa pitää sitä kuria...

Nyt hyvä ruokavalio kuitenkin jatkuu ja päätin, että n. tunnin päästä lähden käppäilemään salille. Myöhemmin tänään on myös nyrkkeilytreenit ja tällä kertaa mähän menen! Kotiin ei jäädä laiskottelemaan.
Huomenna on kauan odotettu päivä, kun Emmi tulee meille :3 hih

Viettäkäähän perjantainne viisaasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti