sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Sunday really is SUNday!

Iso aamupuuro raejuustolla, karviaisilla, ja
karviais-boysenmarja mehukeitolla.

Ihana sunnuntai! Aamu starttasi hyvin isolla aamupalalla ja auringonpaisteella. Vaikka kissat ulisikin aamuyöllä ja vielä klo 7 ulkona näytti olevan pilvistä ja synkkää (heräsin ehkä neljä kertaa), niin nyt kaikki taas loistaa! Mirritkin sai ruokaa ja on tyytyväisiä.

Tänään on toisen BootCamp tunnin vuoro. Jälleen tietenkin Olariumissa, ja se on tänään täysin ilmainen! Tulkaa ihmeessä paikalle, jos vaan ehditte! Alkaa klo 17:30, mutta kannattaa olla paikanpäällä ainakin 15min ennen, jotta mahtuu mukaan. Eilen olin siellä 5min ennen tunnin alkua, ja sain kolmanneksi viimeisen paikan :D nekin viimeiset paikat menivät heti sen jälkeen kun itse saavuin. Eli tulkaa vaan Olariumiin ja kysykää vastaanotolta paikkaa BootCampille! :) 

Easter is heeeree nananana. Ei ehkä ihan vielä :(
"randomchickenonmytable"
ialinabuckbee Instagramissa :)

Ennen BootCampiä syödään perheillallinen. En oikein edes tiedä, mitä tänään syödään, koska mulla on kuitenkin ihan mun omat ruoat. Onneks porukat ymmärtää, että voin ihan yhtä hyvin kuin ennenkin olla heidän kanssa syömässä, vaikka en söisikään samoja ruokia kuin he :) autan mielelläni myös kokkauksessa siitäkin huolimatta! Kiva puuhastella keittiössä jotain mulle ihan tuntemattomia (välillä aika eksoottisia) ruokia :D

Katsotaan mitä päivä tuo tullessaan!

Mitäs menin häiritsemään pojan unia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti