maanantai 18. maaliskuuta 2013

Fall down seven times, Stand up eight

Mitä tehdä, kun luokkahuoneen ovessa roikkuu lappu, jossa lukee "ei tuntia tänää"? Läksyjä? Niin kai kaikki muut ainakin teki (not). Mutta tää lähti lenkille! Kotiin kun kestää 5min kävellä, heitin koulukamat nurkkaan odottamaan, lenkkivaatteet päälle, kuulokkeet korviin ja menoks. Inhottavan kylmä tuuli, mutta aivan ihana tuo kirkas aurinko :) ei se paljoa vielä tässä vaiheessa lämmitä, mutta on se valo edes jotain. Piristää aivan hiton hyvin! 50min siinä sitten meni kun jäykillä tossuilla juoksin jotain tuntemattomia reittejä. Olikin aika yllätys, kun yhtäkkiä tulin tielle jonka tunnistin, ja olinkin jo hiton paljon kauempana kuin luulin :D onneksi oli aikaa.


Kahvi. Kahvi on mulle ollut aina jotenkin sellanen kova juttu. En juo ollenkaan usein, koska oon niin herkkä kofeiinille, ja tänään se tuli taas esiin...
Aamulla otin parikin kuppia mustaa kahvia, ja kun ekan tunnin olin koulussa istunut niin kädet tärisi jo ihan hillittömästi enkä mitenkään pystynyt istumaan paikallani, enkä todellakaan keskittymään vaan yhteen asiaan kerralla. Kello oli juodessani n. 9:00, ja tuntuu vieläkin koko kropassa! Herkkäkö? En toki!

Muuta aamiaista! Ruislesepuuroa mustikkakeitolla ja
raejuustolla.

Viime perjantaina oli jalkatreenit. Oih, jalkatreenit. Pääsin vetämään oman ohjelmani isällekin! Tykkäs (kai), mutta kovasti valitti seuraavina päivinä lihaskipuja ja jumittuneita lihaksia ;) venytellä siinä sitten pitää! Onneksi omissakin jaloissa tuntui ihan kunnolla, ja varsinkin takareisissä. Uudet liikkeet todellakin toimii!

Seuraavan päivän tunnelmat.

Pikkusisko toi mulle toissapäivänä tämmösen! Ihan älyttömän
kätevä! Iphone vaan tuohon taskuun ja vaikka hauiksen
ympärille kiinni. Oon aina joutunut pitämään puhelinta kädessä...
Tänään lenkillä kokeilin ekaa kertaa, ja ah. Vapaus.
Siinä se pysyy niin nätisti eikä tarvii ollenkaan miettiä ;) salille
tuo lähtee tästedes myös mukaan.

Eheh. Hauskaa.
Viikonlopun aikana katseltiin taas aika montakin leffaa...

Ja sitä paitsi syötiin hyvin! Lohta, jossa päällä vihreää teetä
(puruina) ja iso kasa vihanneksia ja chiliä.

Tänään olis vielä lähtö salille rääkkäämään olkapäitä ja rintaa. Cardiot ennen ja jälkeen näyttää aivan kauheilta, mutta eiköhän tässä pitäis pärjätä kuitenkin...Tuo lenkkeily tuntuu muuten yllättävän paljon pohkeissa. Positiivista! Jospa niihinkin sais vähän enemmän lihaksia juoksemalla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti