perjantai 1. maaliskuuta 2013

Always Listen To Your Own Heart

No just nyt pitäis kyllä kuunnella järkeä ja mennä nukkumaan...mutta leffa jäis siinä tapauksessa kesken :( en ikinä lopeta kesken elokuvan. Tosin tää on jonkinlainen, aika kevyt, kauhuelokuva enkä niistä oikeen piittaa. Pitäähän tässä nyt kuitenkin murhaaja saada selville, höhö. Eiks je?

Onneks huomenna on perjantai...viikonloppu tulee just sopivasti. Koulua kun en näköjään taaskaan oikein jaksaisi. En tajua mihin kaikki motivaatio katoaa...piles up on my treenimotivaatio näköjään. Kaikki motivaatio valuu sinne. Vähän vois nyt kuitenkin siirtää siihen koulunkin puolelle :(
Help me please.

Paras. Iltapala. Ikinä.
Raejuustoa +minttu-suklaa proteiinijauho.
Looks gross, tastes great.

Waht? Kiitos vaan kaikille jotka vaivautuu vähän
edes tsiigailemaan munkin blogia!:)

Kuulen todella usein siitä, miten mulle läheiset ei tykkää siitä mitä teen. Rakennan kehoani. "Se on ällöä", "se on rumaa", "susta tulee ruma jos vielä tosta jatkat". Noh, ehkä joidenkin mielestä. Aika monien mielestä siis. Ja tottakai sitä saa omia mielipiteitä ja ihanteita ollakin! Pitää aina vaan muistaa, että ei ole mitään "oikeaa"tapaa ajatella. Kaikilla on omat ihanteensa, ihan niin kuin mullakin.

Omasta mielestäni lihaksikas ja tuunattu kroppa on ihan sitä parasta. Ihminen näyttää terveelliseltä, vahvalta, ja elinvoimaiselta. Kyllä monet bodybuilderit on mennyt munkin ihanteiden ohi ihan rutkasti, eikä se sitten mun mielestä näytä enää hyvältä. Joidenkin mielestä näyttää. Näin se vaan menee.

Onneks mullakin on joitakin ihmisiä, jotka oikeesti uskoo muhun ja kannustaa koko ajan :) harvassahan niitä on, mutta ykskin on jo tarpeeksi. Arvostan suuresti myös kaikkia kommentteja joita saan teiltä, oli se sitten täällä blogissa, facebookissa tai vaikka instagramissa. Ne aina tarkottaa mulle paljon. Thanks :)

Bring on the Ewww's and the Grossssss haha love it ;)

Olen väsynyt. Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti