lauantai 23. maaliskuuta 2013

BootCamp BOOM

AAaahhhh BootCamp!
Iiiihan sairasta! Kävin Olariumin ilmaisella BootCamp-tunnilla tänään, eikä siellä muuten voimia säästellä! Tunti juoksemista, lihaskuntoa, sykkeen nostoa, ja BURN MUSCLES BURN!

Ihan huippua! :D ohjaajat on motivoivia, iloisia, ja sosiaalisia ja jaksaa kannustaa koko ohajelman läpi. Tunnilla käytetään esim. tankoja, käsipainoja ja kahvakuulia. Niiden painot saa itse valita, ja voi vaikka vaihtaakin jos kesken treenin tuntee, että ottikin liian painavat/kevyet painot. Kannustan kyllä ihan rohkeesti ottamaan ihan kunnon painot ;) treenistä saa sillon enemmän irti!

Syke pysyi korkealla ja varsinkin reisiä poltti ihan hullun lailla. Sain onnekseni ihanan ryhmän tänään, jossa oli paljon mukavia ja puheliaita ihmisiä mukana :) onneksi kävin siellä tänään yksin, koska sain tutustua paritehtävissä uusiin ihmisiin! Mikä sen parempaa, kuin saada uusia tuttavia treenin merkeissä! Voisitte miettiä hieman sitä seuraavan kerran kun suunnittelette pullakahville menoa kaverin kanssa. Menkää salille tai ohjatulle tunnille mielummin!

Vanha, koska ette halua musta kuvaa just nyt.
Nyt tekee taas mieli värjätä hiukset tummiks...:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti