lauantai 25. elokuuta 2012

Spoilersss!

Monet ei varmaan näytä vanhojentanssimekkoaan ennen kun se päivä tulee, mutta mulle se nyt on sama se :-)

Varattiin eilen illalla aika sovitukseen erääseen liikkeeseen. Oltiin paikalla jo ennen kuin koko liike edes aukesi, katseltiin ikkunasta sisään ja heti tämä mekko pisti silmään. Rakkautta ensisilmäyksellä ;)
Kun sitten liike aukesi ja päästiin sisään puhumaan tästä mekosta, liikkeen omistaja kertoi koot ja luulin että se oli sitten siinä...juuri se mun koko oli äskettäin myyty. Päätettiin kuitenkin kokeilla kokoa pienempää ja onneksi kokeiltiinkin. Sehän oli täydellinen! Muita mekkoja en laittanut päälle, en edes katsonut, kun jo tiesin että tämä oli se minun :-)
This dress - I said yes.

Kuvissa tuo V-muoto tuossa takapuolella on hieman epämuodostunut (äiti kun laittoi haha),
mutta kyllä se sitten suoremmaksi laitetaan! Käsivarsia ja olkapäitä saan kyllä nyt tuunata ihan kunnolla nää tulevat kuukaudet!

Pikkusiskon ilme kun näki tämän mekon :-D


Mitä tykkäätte?? Tuntupa oudolta olla noinkin hienossa mekossa, kun treenivaatteet tai ihan verkkareissa kuitenkin hillun useimmat päivät :-D mulla menee melkein aina mukavuus ennen kaikkea, en osta farkkuja jos ne ei oo mukavat päällä vaikka kuinka hyvännäköset olis. Enkä kyllä oikein mitään muitakaan vaatteita :-D sitäpaitsi ostan melko harvoin uusia vaatteita...taidan olla vähän tylsä. Löysissä vaatteissa tunnen itteni kuitenkin jotenkin itsevarmemmaksi ja noh, niissä on vaan parempi olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti