tiistai 4. kesäkuuta 2013

Sunburn

Breakfast!

Aamupala oli: Proteiinipirtelö mustaherukkajauholla, kahvia, Omega kolmoset, ja kuvan ulkopuolella olevat vitamiinit ja ruisleipä maapähkinävoilla :-)
Tuo mustaherukkajauho on 100% marjoista tehty, ja yks teelusikallinen jauhoa vastaa yhtä desilitraa marjoja. C-vitamiinia tuossa on aivan järjetön määrä, eli tosi hyvä alku aamulle!

Ennen aamupalaa lähdin kuitenkin salille tekemään cardion. 30min crosstrainerillä ylä- ja alamäkiä, ja pyöräilinhän myös salille ja takaisin. Aika heikon oloista urheilla juuri noustuaan :D haha. Kroppa ei oikeen ehdi pään mukaan, ja lihakset melkein nukkui vielä!

Sunburn...

Kiva oli tää tokakin päivä leirillä! Kerroinko jo, että ollaan marssirumpuleirillä? En tainnut. Noh, meidän marssirumpuryhmä ja muutama muukin osallistuu siis tälle leirille Espoossa, jonka lopussa lähdetään Lasipalatsiin sekä Kivenlahti rockiin esiintymään! Tulkaa ihmeessä katsomaan ;)

Harjoiteltiin tänään ulkona auringonpaisteessa, ja siinähän tietty paloi heti...ainakin minä. Ei kauaa mulla kestä, kun jo iho on ihan punainen. Kuvasta näätte, kun vertaa vähän vatsan väriin. Ihan tyhmää, miksei voi vaan ruskettua :( päänahkaakin kutittaa. Pitäis varmaan lippis laittaa päähän huomisiin treeneihin...
Auringosta on toki nautittukin :)
and yes, I have clothes on.


xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti