torstai 27. kesäkuuta 2013

Aerobiset ja jauhoton pizzapohja

Powerwalk, done.

Tän päivänen aamulenkki meni paljon paremmin kuin eilinen! Tismalleen sama matka (vähän heittää tuo SportsTracker), mutta jalat jaksoi väsymättä ja vauhti pysyi korkeampana. Varmaankin eilisen levon ansiota ;) teki ihan mieli juosta, kun energiaa löytyi niin paljon ja askeleet tuntui niin kevyeiltä! Hillitsin kuitenkin ja kävelin vaan reippaasti musiikki korvissa. Käveleminen ei kuluta lihaksia yhtä paljon kuin lenkkeily, ja koska en pääse nyt kesällä yhtä usein salille, en halua niiden hajoavan. Tämän takia kävelen mielummin kuin juoksen :)

Prikullee saman matkan tein... SportsTracker on kiva app iPhonelle,
mutta heittää välillä vähän omiaan.

Hyvä aloitus torstaille siis! Yleensä oon aamulenkin jälkeen aika väsynyt, mutta juuri nyt ei väsytä melkeinpä ollenkaan. Kyllä ne lepopäivät vaan tekee ihmeitä! Sitten kun vielä oppis pitämään niitä tarpeeks usein...

Tänään pitäis vielä löytää jokin auki oleva sali, joka ei tyhjentäis mun jo tyhjillään olevaa kukkaroa. Huomenna tulee palkka, eli vielä tänään ollaan nollilla :D ellei jo miinuksella. Nojoo. Pahasti tekee mieli käydä kasvattamassa ainakin olkapäitä.
Muutaman päivän tässä on ollut ihan semmonen fiilis, että eihän niitä lihaksia taas löydy mistään. Joskus vaan tulee semmoisia tilanteita, jolloin kaikki työ tuntuu olevan turhaa. Pitää aina vaan muistaa, että ei se sitä ole. Kaikki lasketaan, ja kaikki palkitaan ansaitsemansa mukaan! Jos ei tee töitä, ei palkkiota ansaitsekaan. Joskus tulee turhautunut olo, mutta siitä ei kannata välittää. Just keep going.
Tais eilen myös mun vasen takareisi ottaa vähän nuppiin, sillä se on eilisen aamulenkin jälkeen ollut ihan kireillä koko ajan. Täytyy vaan pitää lihas lämpimänä ja yrittää venytellä parhaan mukaan. Juuri nyt ei kyllä muuta tarvii, kuin laittaa jalka suoraksi niin tekee jo kipeetä :D kehonhuolto ihmiset! Muistakaa kehonhuolto!

Nauroin vatsalihakset ihan kipeiks kun tän näin :D
Miten tuossa pystyy nukkua?

Eilen tehtiin pizzaa! Muut osti kaupasta valmiit pohjat, kun minä taas sain kaupasta mukaan kukkakaalia, valkuaisia, ja raejuustoa. Siihen sekaan vielä vähän proteiinijauhoja, niin hyvä tulee ;)

Huomasin just, että kirjotin tässä kolmella kielellä...
Huom! Tais jäädä jokin noista laskematta. Vajaa 450 kcal yhteensä :)

Iitun jauhoton pizzapohja:

400g kukkakaalia
40g munanvalkuaista
20g proteiinijauhoja
(maustamaton (käytin itse Leaderin soijaproteiinia))
50g raejuustoa

Raasta kukkakaali karkeaksi, riisiä muistuttavaksi raasteeksi,
mutta älä soseuta.

Laita raaste mikronkestävään astiaan ja kypsennä mikrossa
noin 7 min.

Anna raasteen jäähtyä.

Aja raejuusto sileäksi (vaikka haarukalla).

Sekoita kukkakaaliin loput aineet ja mausta makusi mukaan.

Kaada massa leivinpaperin päälle pellille ja tasoita n. 0,5 cm
paksuiseksi levyksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min, kunnes pinta saa hieman väriä.

Ota pohja pois uunista ja päällystä mielesi mukaan!

Omaan pizzaani laitoin tomaattipyreetä, katkarapuja, herkkusieniä, juustoa (17%), tomaattia, ananasta, ja rucolaa. Pohjan voi myös tehdä vähän pienemmällä määrällä kukkakaalia, jos sen mausta ei kauheasti tykkää. Eipä se mitenkään kauhean vahvasti maistu, mutta hyvin pystyy pohjan tekemään vaikka kolmellasadalla grammalla kukkakaalia!

Pohja uunissa...

...Pizza uunissa!

Hyvää tuli eikä kauaa kestänyt. Kuka sanoi, ettei terveellistä pizzaa ole olemassa ;) nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti