tiistai 28. toukokuuta 2013

KESÄLOMA

Nyt on vihdoin kesäloma!
Ai että tätä on kaivattu. Pitkän loppurutistuksen jälkeen tuntuu oudolta kun ei ole mitään tehtäviä tekemättä enää. Koko ajan mietin "noniin mitä pitäis tehdä seuraavaksi", mutta kun ei vaan löydy enää mitään. Ihanaa!

First tanning session yesterday ;)

Huomenna on ainoastaan kokeenpalautukset ja sen jälkeen ei tarvitse edes astua kouluun sisään ennen syksyä. Tosin juhlistetaan koko koulun kanssa Mattnattenilla, eli koko illan ajan koulussa on ohjelmaa, esim. Talent Show, ja sitten halukkaat saa jäädä kouluun nukkumaan (kai?). Kyllä mäkin varmaan siellä piipahdan katsomassa ainakin talentin :)

Tänääään on illemmalla treenit tiedossa. Muuta en vielä tiedä. Tuntuu niin tyhjältä, mutta samalla vapaalta, kun ei oikeastaan ole mitään mitä on pakko tehdä :D työt alkaa tosin ensi viikolla, joten ei tätä kauaa kestä. Onneks saan sitten jotain tekemistäkin, että ei koko ajan tarvitse olla treenaamassa ;) 

Right now sauna-terassilla.

Koska nyt julkaisin tän piirustuksen facebookissa, niin voin sen tänne blogiinkin laittaa:

Klikkaamalla suuremmaksi.

15 tuntia ton tekemiseen kesti, A3 paperilla, ja siihen tulee vielä taustakin :) koko julisteen teen. Varmasti kaikki jotka tietää Iron Man kolmosesta mitään, tunnistaa tuon kuvan kaikkialla olevista julisteista. Eli tuohon siis tulee vielä ne pienet iron man puvut ja räjähtävä luksustalo...:D jee. Heti kun vaan jaksan taas, eh.

xxx

1 kommentti: