perjantai 31. toukokuuta 2013

Fiilis Overload!

Whoop whoop!


Mitkä treenit!
Pitkään aikaan en oo vetäny näin hyviä treenejä, kuin tänään. Jalkatreenit kyseessä, ja kyllä muuten meni perille! Big time! Muutama viikko sitten mun jalat oli täysin rikki ja ylirasittuneet, enkä esim jaksanut edes pyöräillä pientä mäkeä ylös ilman että reisiä poltti. Lepäsin sitten melkeen pari viikkoa, ja vältin koko ajan jalkojen rasittamista. Toimi! Tänään vedin ekat jalkatreenit levon jälkeen ja tässähän se tulos sitten oli. Parhaat treenit pitkään aikaan!

Treenien jälkeen palkkari ja kunnolliset venyttelyt. Kävelin reippaasti kotiin, jotta jalat sais vielä vähän palauttavaa lämpöä, ja kotona menin suoraan saunaan. Taidan vielä tän blogimerkinnän jälkeen käydä vetämässä päivän viimeiset venyttelyt. Niin kovat treenit nuo oli, että ihan varmasti tuntuu huomenna!

Matkalla kotiin beachiltä...

Juhlittiin kesälomaa ihan porukalla eilen rannalla :) Aurinko on taas tykännyt meistä, ja olihan se tänäänkin melkein koko ajan esillä! Oli ihanaa nähdä vanhojakin ystäviä rannalla, joita en ole nähnyt yli vuoteen. Oon vähän huono näkemään kavereita, kun ei millään meinaa löytyä aikaa mihinkään extraan...tähän tulee lomalla muutos! Nyt kun koulu on ohi kesälomaksi, aion sen ajan korvata ystävien kanssa olemisella :) jos juuri sinä olet sellainen ystävä, jota en ole nähnyt vuoteen tai pariin, niin kysy vaan rohkeesti, että voitaisko nähdä! Siinä oon itse vielä todella huono, joten multa kannattaa aina vaan kysyä, että milloin voitais nähdä :) varoitukseksi mulla on myös aika huono muisti...

Noooo... Don't eat me!

Päättäjäisfiiliksiä.

Mahtavia treenejä ja hauskaa kesäloman alkua!
xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti