keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Mikä on liikaa?

Tais tulla vähän hiki...

Ah, kädet ei nouse! Ihana olkapäät-takaolkapäät treeni, enkä kyllä yhtään hidastellut. Tuli melkeen supersarjoja tehtyä kun niin nopeesti tuli vedettyä liikkeet peräkkäin :D no eihän siinä mitään. Kaikkea mahollista takaolkapäille ja sitten niitä supersettejä ihan mielin määrin olkapäille. Loppuverryttelyt meni vähän plörinäks kun eräs siellä salilla laitto nauramaan...:D

Huhhuh. Kuinka monta kuppia vihreetä teetä saa päivässä juoda?:D mullahan menee nykyään monta teepussia päivässä. Just nytkin istun muumimuki kädessä juomassa jo neljättä kuppia tänään. Aamulenkin jälkeen kun tuli pari juotua. Koulukin sujuu paljon paremmin kun on ihan lämmin fiilis, eikä silloin palelekaan niin kauheesti vaikka oliskin liian vähän vaatteita tohon säähän verrattuna. Voisin oikeesti puhua ihan vaan vihreestä teestä vaikka kuinka kauan!:D taidan lopettaa ennen kun lopetatte lukemisen ihan täysin...tosin kuka nyt näitä mun höpötyksiä muutenkaan lukee ;)

Nyt tää on kyllä niin poikki, että vaikka tarvii lähteä kouluun vasta klo 12 niin aivan varmasti meen aikasin nukkumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti