maanantai 19. marraskuuta 2012

Back In The Game!

Voiskohan sitä nyt taas yrittää pitää blogia yllä näin viikon paussin jälkeen. Löytyhän se syykin siihen pahaan oloon: vatsatauti. Kerran vaan tuli ylös, mutta kesti koko viikon saada maha takaisin tasapainoon. Pahan ja turvonneen olon takia en sitten oo jaksanu kirjottaa, mutta nyt tuntuu taas paremmalta ;)

Viime viikolla en siis treenannut muuten kuin ihan iisisti. Paljon kävelylenkkejä ja hyötyliikuntaa! Salia en nähnyt yhtenäkään päivänä. Ei voi mitään. Sainpa kerrankin enemmän aikaa olla perheen kanssa ja esim tehdä ihan kunnolla ruokaa! Muuten heitän aina vaan kaiken lautaselle, kun valmiiksi oon isoja määriä yleensä tehnyt :D




Tänään aamu alkoi klo 6:00 30min aamulenkillä! Juoksu tuntui kevyeltä (ihme kyllä) ja oli ihan mahtava fiilis!! Tuntui ihanalta juosta vielä pimeässä aamusumussa pirteänä katsellen muiden väsyneitä naamoja, njäh njäh. Haha ei, eihän ulkona liikkunut melkein ketään :-)



Just nyt istun aamuteen kanssa mun ihanassa, lämpimässä, uudessa puserossa jonka eilen nappasin mukaan kotiin Cubuksesta.

 Muutamat housut tuli myös ostettua.

Ja vielä mun raikas aamupala:
2 keitettyä munaa (1 kokonainen, 1 valkuainen)
2rkl raejuustoa
vähän lesehiutaleita
paljon pensasmustikoita
2 kuppia vihreää teetä

Tänään odottaa vielä ne juamalattoman pitkään odotetut salitreenit! Can't wait efnpeiföowf...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti