maanantai 5. marraskuuta 2012

Ei grammaakaan periksi!

Noei, kyllä mä tänäänkin söin pari extra leipää ruoan kanssa. Hups.

Näin aluks ilmotan vaan, että eilen mulla tuli yhtäkkiä aivan kamala olo enkä siks kirjottanut tänne ollenkaan enää aamun jälkeen. Tuli yllättäen oksettava olo, mahaa painoi ja päätä särki pahasti. Mietin ensin päänsäryn tulleen hieronnasta, mutta sitten alkokin paha olo ryömimään kehoon ja illalla se oli ihan jumalaton. Meninkin monta tunia aikasemmin nukkumaan kun mitä yleensä...hieronnan jälkeen ryömin suoraan sänkyyn, sieltä mut herätettiin syömään ja melkeen heti takasin nukkumaan. Tänään aamulla oli vieläkin vähän huono olo. Päänsärky oli kylläkin poissa, vaan ei muuten kyllä ollut mitenkään hehkeä olo. Päätin (äiti) kuitenkin lähteä koulupenkille ja noh, siellähän se vähän parani kun sain raitista ilmaa matkalla.

Kissa oli mukavassa asennossa nojatuolin selkänojalla.

No eilisen treeneistä sitten. Ihan hiljasta. Vaan muutama auto tuli vastaan kun kävelin salille, eikä yhtäkään jalankulkijaa näkynyt. Märkää ja sumusta ja vain jokunen plussa-aste, en nyt muistanut katsoa, mutta arvelen +1°C. Kirkonkellot soi sunnuntaita enkä raaskinut laittaa edes kuulokkeita korville kun oli niin ihanaa kuunnella vaan kelloja ja sitä muuta hiljaisuutta joka tuolla vallitsi. Ihanaa. Mitäs sitä sunnuntai-aamuna nyt ihmiset ulkona tekisi, heh ;)
Treenit meni hyvin perille, kesti 40min!

Tämän päivän treenit oli hieman...oudot. Sali oli täynnä mummoja ja pappoja ja koko ajan piti väistellä kun ei ne itse tajua, että muutkin treenaa. Murr...Miks kaikki (anteeks, yleistän) vanhukset on sellasia ärtsyjä ja tunkee kaikkialle vaikka ne näkee, että siinä on joku muu! Alkaa ottaa pannuun pakko myöntää :D
Jalkatreenit nämä kuitenkin oli, ja ainakin etureisissä tuntu hyvin.

5.11.2012
Etu- ja takareidet, peppu

15min kävely salille
Reidenkoukistus koneessa
1x20 45kg
4x20/15 50kg
Reidenojennus koneessa
1x20 35kg
4x20/15 45kg
Kyykyt tangolla
3x10 40kg
6x7 60kg (huuuhhuu)
1x7 40kg
Hack-prässi
1x20 130kg
3x20/15 140kg
2x10 135kg
Bulgarialaiset kyykyt
4x10 16kg (2x8kg kahvakuulat)
Kyykyt
2x20 20kg kahvakuula
Pienet loppujumpat ja venyttelyt!
15min kävely kotiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti