sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Mind Is Everything

Vessanpönttö.

Viikon tokat jalkatreenit meni loistavasti! Ei se pieni jumitus haitannut ollenkaan. Oksu meinas lopussa tulla, mutta sehän on vaan hyvä merkki :-) tunnen oman kroppani jo todella hyvin, joten tiedän milloin paha olo on hyvistä treeneistä, ja milloin jostakin ihan muusta. Jälleen kerran kehotan kaikkia kuuntelemaan omaa kroppaansa, ja jos tuntuu pahalta niin ei kannata väkisin jatkaa treeniä. Sitten jos vaan väsyttää tai vähän lihakset tärisee niin ei muuta kun vetämään täysillä treenin loppuun! Tekosyitä ei hyväksytä.

Vedän omat treenini nyt hyvin usein huppari päällä. Aamulla cardiolla käytän jopa pitkiä housujakin, jotta sais ihan kunnolla hien valumaan. Mua tuskin tulee paljon näkemään ilman hupparia vähään aikaan. Ihan vaan koska siksi :)

Foood

Tänään aamulla tuntui cardio vähän vaikealta, kunnes kuuntelin pienen pätkän Kai Greenen filosofisia ajatuksia ja mielipiteitä :D en itse ole mitenkään filosofinen, mutta saan aivan hitonmoista puhtia ja motivaatiota aina kuunnellessani Kaita. Koko mies vaan hehkuu motivaatiota ja inspiraatiota. Jos ette vielä tunne Kai Greeneä, niin käykää ihmeessä vaikka YouTubessa vähän tutustumassa. Kaista on muutama dokkarikin. Watch them.


Nyt olis jo olkapäätreenin vuoro! Bongatkaa mut Olariumista :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti