perjantai 4. lokakuuta 2013

Keep that target in mind

04:30

Taas soi siis herätyskello klo 04:00 ja viideltä olin jo juoksumatolla. Herään neljältä jotta kroppa ehtii vähän herätä ennen kuin lähten treenaamaan. Näin saan ainakin itse paljon enemmän irti treenistä! Kuunnelkaa kroppaanne ja tehkää niin, kuin teille itsellenne sopii parhaiten. Älkää vaan seuratko kaikkea mitä muut tekee, vaan oppikaa tuntemaan itsenne. Kaikki me ollaan erilaisia!

Tänään tuntui vähän vaikealta nousta aamulla. Väsy alkaa iskeä. Tosin ehdin nukkua vain noin 5 h, joten sekin varmasti vaikuttaa energiaan. Pienesti pakotin itteni sitten nousemaan, vaikka päässä pyöri vain ajatuksia kuten "ei tänään ehkä tarvitse tehdä aamucardiota..." "liian väsynyt, haluan vaan takaisin peiton alle lämpimään" jne. Näitä ajatuksia pitää vältellä. Työntäkää ne sivuun. Aamulla oli aivan hemmetin kylmä nousta sängystä, mutta joskushan sieltä pitää kuitenkin pötkiä pois, joten miksi ei nyt. Heti kun näitä ajatuksia alkoi satelemaan mun päähän, muistutin itseäni siitä, minkä takia tätä teen. Muistutin itseäni mun tavoitteesta, ja motivoin itseäni sillä. Sen jälkeen ei ollutkaan enää millään tavalla vaikeaa lähteä reippaasti liikkeelle.

Asettakaa itsellenne tavoite. Jos teillä on selkeä tavoite mielessä, on myös helpompaa pysyä oikealla tiellä sitä kohti. Jos tavoitetta ei ole, tai jos se on jotenkin epäselvä "nojoo haluisin nyt tämmöseks tai tämmöseks", ei siitä tule mitään. Hetken pysytte kurissa, mutta nopeasti sitä repsahtaa ja ehkä jopa kokonaan luovuttaa ja lopettaa koko homman. Aseta. Itsellesi. Tavoite.


Kroppa alkaa olemaan nyt melko jumissa. Huomenna on taas jalkatreenit, joihin mun takareidet ei kyllä ole vielä valmiit. Venytellyt oon joka treenin jälkeen, varsinkin jalkoja, jotta saisin niitä avattua, mutta on ne vaan niin tiukasti jumissa ettei ole kunnolla palautuneet. Vedän kaks jalkatreeniä viikossa. Nämä viimeisimmät oli kyllä aika rajut. En ihmettele jumitusta. Pitääpä tästä alkaa taa käymään hieronnassa ja muutenkin vähän lisäämään kehonhuoltoa...

Nyt tää tyttö lähtee saunaan ja vielä viimeisen kerran availemaan jalkoja ennen huomisaamun jalkarääkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti