torstai 3. lokakuuta 2013

LEGDAYBABY

Mukavat vaatteet, cappi, kuulokkeet ja huppari kaiken päälle.
Shut the rest of the world out and FOCUS!

Kuvat eilisistä jalkatreeneistä. Kyllä muuten tuntuu. Herran jestas, en yhtään ihmettele ettei tänään ole ollut oikein energiaa :-D vedin 2 h treenit isoilla painoilla ja vain lyhyeillä palautuksilla. Nmfrghs hyvä kun pystyy vessanpöntölle istua. Toimi mulla kyllä tosi hyvin toi pois sulkeutuminen, kun pystyin keskittymään vaan siihen omaan treeniin, enkä ihmisiin mun ympärillä. Vaihdoin myös vähän liikkeitä ja keskityin paljon tekniikkaan ja siihen, että lihaksissa oikeasti tuntuu oikeissa paikoissa. Painoja en siitä huolimatta laskenut :-) heavy as we go!


Tänään heräsin neljältä aamulla. Siis 04:00. Salille. Aamucardio. Jep.
Huomenna sama juttu, mutta yritän keksiä jotain vaihtelevuutta juoksumatolle ja kuntopyörälle. Olisko huomenna ehkä HIITin aika...Aina takas tullessa on muuten vielä ihan pimeetä. Tuntuupa oudolta! Herään siis näin aikaisin, jotta ehitisin tehdä mun cardion ennen koulua. Aina kasin aamuina on pakko herätä jo neljältä, jotta ehin hoitaa kaiken ja lähteä ajoissa kouluun. En kehota ketään nousemaan näin aikaisin, jos siihen ei ole hyvää syytä :D synkkää kun on niin pimeetä ja kylmää...

Dat face after morning cardio is done...

Ei muuta. Huomenna on vatsa-selkä-pohkeet ja sitten onkin jo viikonloppu. Nyt kaikki kasvattamaan lihaksia...eli nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti