tiistai 8. lokakuuta 2013

Kehonhuoltopäivä

Jes!
Tänään pidän hyvin ansaitun lepopäivän ja panostan kehonhuoltoon. Tässä olis nyt 19 treenipäivää takana...ihan liikaa. Lepoa tarvitsee oikeasti minimi yhen päivän viikossa. Näin se vaan hurahti, mutta kylläpäs alkoi jo mieltäkin painaa tuo rasitus.

Toissapäivänä en saanut millään mitään positiivisia ajatuksia päähäni. Salilla tuntui olkapäätreenin aikana kuin mulla ei olis lihaksia enää ollenkaan, että ne olis vaan kadonnut ja aloin ihan stressaantuneena pelätä, että mun lisääntyneet cardiot on aiheuttanut lihasten menetystä. Ehkä en olekaan tasapainottanut cardioita ja ruokavalion oikein? Olkapäät näytti peilissä täysin litteiltä, enkä edes pumpin aikana nahnyt niissä mitään volyymiä.

Tyrmistyneenä kävelin huonojen treenien jälkeen takaisin kotiin tekemättä cardiotakaan kunnolla. En viitsinyt enää tehdä sitä ennen kuin tiedän mistä tässä oikeasti on kyse. Oliko se lihasten menetystä? Kotiin tullessani seisoin suihkussa ehkä tunnin miettien mitä seuraavaksi teen. Päädyin juttelemaan eräälle ystävälle, joka tietää vähintään yhtä paljon näistä asioista kuin minäkin.

Tulos olikin sitten sellainen, että mun pään sisällä se vika on, eikä treenissä tai ruokavaliossa. Kaikki kuulosti hänenkin mielestä oikeen hyvältä, tosin voisin nukkua enemmän. Liian pienellä määrällä unta keho voi alkaa ottaa lihaksista energiaa. Nukkuminen kuulostaakin aika hyvältä...jos siihen löytyisi aikaa. En oikein tiedä mistä sitä aikaa repäisen. Nytkin mokasin kun heräsin turhaan kuudelta, sillä huomasin vasta nyt että koulu alkaa 9:40. Noh, jäipähän aikaa kirjoitella tännekin...Käytän sitten aikani hyvin.


Tuon juttutuokion jälkeen olo parani huimasti, ja eiliset treenit menikin ihan nappiin! Osasin taas nähdä kehityksen ja sen, että kyllä ne lihakset siellä vielä on. Pääkoppa siis vaan kuntoon ;)

Takaisin kehonhuoltoon! Tänään pidän siis lepopäivän, pääsen hierontaan, istun saunassa, venyttelen ja menen aikaisin nukkumaan. Töitä mulla tosin on, mutta eipä se minuu haittaa ollenkaan. Kävi melkoinen tuuri, että mun kolmen tunnin hypyn aikana sain ajan hierojalle ihan kouluni vierestä! Mälsää tulla kouluun, istua siellä reilu tunnin, ja sitten joudun odottamaan kolme tuntia ennen viimeistä opetusta. Nyt sain ajan hierontaan heti ensimmäisen tuntini jälkeen. 60min jalkahieronta edessä, eikä hermostuta sitten ollenkaan...reiden on olleet niin hemmetin jumissa, että ei voi olla jännittämättä tunnin jalkahierontaa urheiluhierojalla. Mun onnekseni lauantain treeneistä jumitus ei enää jäänyt kuin muutamaksi päiväksi, eli pahin on jo takana. Saa nähdä montako kyyneltä valutan :D

More about that later. Hauskaa tiistaita everibadi!

1 kommentti:

  1. Ei haittaa, vaikka pitäisit tuollaisen tappotahdin jälkeen viikon lepoa! Vähintään yksi lepopäivä viikossa. Se on minimi! Lihakset kasvaa levossa; treeni on pelkkä ärsyke kasvuun. Muistutan faktasta, jonka varmasti tiesitkin. :)

    VastaaPoista