lauantai 24. elokuuta 2013

Jalkojen rääkkäystä

Friday Legday!

Olin niin väsynyt eilisten jalkatreenien jälkeen, että kävin vain suihkussa ja heti siihen perään nukahdin sänkyyni. Jäi iltapalakin syömättä, meh :( mutta hei... Ihan sairaan mahtavat jalkatreenit!!

Oli paha olo kun kävelin kotiin, meinasin oksentaa suihkuun, ja heti sen mennessä ohi I passed out :) näin sen kuuluu mennä! Haha. Jos kukaan ikinä tarvitsee kunnon jalkarääkkiä, tulkaa multa pyytämään jalkatreenejä. Lupaan, että itkette äitiänne sen jälkeen! Mä sain salin valvojalta jopa vähän lisäaikaa tehdä treenit loppuun, vaikka sali oli oikeasti jo sulkenut. Oli mukavaa saada vähän kannustusta, sillä siitä tulee taas lisää motivaatiota!

Tänään luvassa mm paljon venyttelyä ja lihashuoltoa reisille, ettei ne vaan jumiudu niin kuin viimeksi. Siinä menikin melkein kokonainen viikko että sain taas jalkoja liikkumaan.

Aamiaista peliin!
Suklaa-proteiinipannari pakastemarjoilla ja
WaldenFarmsin chocolate syrupilla,
Kahvia ja pore-vitamiinit.

Tänään myös luvassa hauis-ojentajia, ja huomenna cardiot Siuntiossa! Jos sää sallii, mennään isän kanssa myynnissä olevalle kämpällemme ajamaan nurmikko, ja sieltä lähden mun vanhalle salille. Ai että sitä on ikävöity. Toivottavasti huomenna on yhtä hyvä sää, kuin tänäänkin! Jos kukaan Siuntiolainen haluaa nähdä, tulkaa huomenna kylpylän kuntosalille! Ajasta tarkemmin myöhemmin :)
Hauskaa lauantaita!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti