torstai 4. huhtikuuta 2013

Työpäivä/Lepopäivä


Eiliset treenit. Meni oikeen hyvin! Melkeen paremmin kuin odotin. Cardiot jaksoin hyvin loppuun asti, mutta sen jälkeen en kyllä enää kävellyt kotiin :D vajaa puolet matkasta yritin, mutta ei siitä mitään tullut. Jalat oli niin puhki, etteivät vaan kantanut enää. Istahdin sitten siihen lähimmälle bussipysäkille ja otin ensimmäisen sopivan dösän kotiin. Lame.

Tänään taidan pitää lepopäivän...Jalat on niin jumissa, että on pakko vaan venytellä. Töitäkin riittää, että en nyt ihan paikallani pysy, mutta treenit jää tänään pois listalta. Muistakaa ihmiset pitää lepopäiviä ja luottakaa kehonne viesteihin! Ilman lepoa kehitys tyssähtää ja seuraa vaan ylirasitusta ja vammoja. Ei hyvä. Kuunnelkaa kroppaanne, mutta älkää kuitenkaan sekoittako rasitusta laiskuuteen :-)

Happy Birthday Robert Downey Jr.

Sori kaikki, nää oli pakollisia :))

2 kommenttia:

  1. Sulle löytyisi haaste mun blogissa :)

    http://dropletsinlife.blogspot.fi/2013/04/haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että. Vaikuttaa ihan kivalta, mutta mä en koskaan oikeen osallistu mihinkään tämmösiin haasteisiin :( kerran tai pari oon tehnyt, ja nekin varmaan vaan, koska mulla oli joskus niin paljon aikaa. Nyt on niin paljon muuta tekemistä etten oikeen löydä tämmösille aikaa tai kiinnostusta :)

      Poista