sunnuntai 9. joulukuuta 2012

WEEKEND!

Huhhuh mikä viikonloppu! Perjantaista lauantaihin olin siis kaverin luona ja kivaa oli! En melkeen koskaan ehdi tai jaksa tavata kavereita koulun ulkopuolella, joten nyt oli sitten korkea aika taas vähän rentoutua kodinkin ulkopuolella :) katseltiin leffoja ja vaan oltiin, käytiin koirien kanssa ulkona ja heiteltiin lunta niskaan...ja naamaan. No onneks sisällä oli lämmin ;)

Eilen meninkin jo kymmeneltä nukkumaan. Väsytti aivan järjettömän paljon! Ihme, vaikka nukuttiinkin kaverin kanssa pitkään. Noh, heräsin kuitenkin puol yhdeksän maissa ja päätin siitä vetästä proteinshaken naamaan ja lähteä salille. Tänään oli vuorossa olkapäät-takaolkapäät-hauis. Nojoo vähän ojentajiakin siitä matkalla tein...En taaskaan muistanut kirjoittaa ylös treenejä joten se saa jäädä täältä taas väliin. 1h 15min kuitenkin kesti.

Nyt ollaan käyty ruokaostoksilla ja syöty lounasta. Itse laitoin pannulle vähän kanan rintafilettä ja vihreitä papuja, ja lautaselle vielä raejuustoa. Tuossa aamiaisen ja lounaan välillä vierähti jopa yli 5h, mikä ei tietenkään oo mitenkään hyvä, ja nälkä oli...siinä välissä oli nyt kuitenkin palkkari ja muutama näkkäri.


Myöhemmin tehdään sunnuntai-illallinen ja löhöillään FAST:in Protein Puddingilla leffaa katsellen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti