sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Joko huomenna on maanantai?

Hurahtipa tää viikonloppu aivan mahottoman nopeesti. Pitäis sanoo, että nyt oon levänny ihan kunnolla tällä kertaa, mutta eilisestä ei kyllä loppujen lopuks tullu minkäänlaista oikeeta lepopäivää...Käveltiin Nicon kanssa varmaan koko hemmetin Helsinki läpi ettien yhtä fudishallia. Saakeli. Palelin niin paljon että luulin jo mun sormien irtoovan :D en varmaan ikinä oo noin paljon palellut. Huonon vaatetuksen ja jääkylmän tuulen syytä se kuitenkin oli, koska ei ulkona muuten ollut kovinkaan kylmä...olisin pärjänny jos tuuli olis ollu vähän hillitympi.

No löydettiinhän me sinne hallille sit loppujen lopuks ja ehdittiin nähdä matsista 10min...mahtavaa :D sitte lähettiin taas matkaan ja niin nopeesti kun mahollista niin sisään lämpimään. Mentiin Nicolle kattomaan U2n keikkaa ja Due Date. Ihan sairaan hauska leffa muuten, kannattaa katsoa!:D ei vaan siks, että siinä on RDJ, vaan koska se on oikeesti ihan hulvaton, believe me. Massuun alkaa sattuu.

Sunnuntai taas on ollu hieno lepopäivä! Nukuttiin pitkään, syötiin hyvin ja ainoa liikunta on tänään ollu syvävenyttelyt, ja kaupassa ja postissa käynti.

Venyttelyä villasukat jalassa

Postista tuli muuten tänään odotettu paketti Mass Nutritionilta ;)

Thank you mass.fi!

Kohta alan puuhailemaan keittiössä. Sunnuntai-illallinen koko perheen kesken taas tiedossa (niin kuin joka sunnuntai) ja tällä kertaa kaikki syö mun pöperöitä! Se tarkottaa sitä, että perunasta, riisistä, ja varsinkaan pastasta ei ole tietoakaan. Tästä lisää myöhemmin tänään jos jaksan vielä kirjoittaa!
xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti