sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Update needed.

Ei toissapäiväsestä ihan terveenä päästy.

Tosiaan, se ulkona käppäileminen ilman kaulahuivia kostautui. Heräsin tänään aamulla kurkkukipuun ja pieneen limaiseen yskään. Ikävää kun tänään olis ollu jalkapäivä salilla...huomenna kuitenkin olis vielä ikävempää olla kipeä, kun lähdetään sedän luo viettämään joulua. Lepopäivä siis jälleen ja ei muuta kun vitskuja ja teetä naamariin!

Porukat lähtee kohta ulos syömään ja minä jään kotiin. Niin kun kaikki varmaan tietääkin jo, mulle on aivan mahotonta syödä ulkona kun on tämmönen oma ruokavalio. Kaiken lisäks vielä tässä kyseisessä ravintolassa ei taida olla mitään edes terveellisempään suuntaan viittaavaa ruokaa.
Tämän kun porukat jo tiesi niin mulle vaan ilmoitettiin, että me nyt lähetään syömään, mitä sä teet sillä aikaa?;D mitäs tässä vaikka chillailen kissojen kanssa. Yeah.


Pitäis muuten jo vähän päivittää tota blogin ulkonäköä! Taitaa olla hiukan liian kesäinen, eikö :D jostain pitäis vaan saada uus kuva headeriin. Täytyis kai taas pitää pienet kuvaukset...jos jaksais. Eli mitä luultavammin tää tulee kestää jopa ens kesään haha. No yritän saada blogin päivitettyä vielä tän vuoden puolella!

Joululomia ja hyvää vointia everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti