maanantai 30. syyskuuta 2013

Chase your Dreams


Onpas sitä oltu laiskana tän blogin suhteen. Helposti vierähti taas kuukaus viime postauksesta...On mulla tosin pieni syykin tähä, nimittäin kirjotukset. Kirjoitin kaks ainetta nyt syksyllä ja keskityin melkein koko syksyn vaan niihin, treenin ohella. Nyt on kuitenkin nekin tehty, joten jää taas enemmän aikaa blogiinkin!:)

Treenit on kulkenu todella hyvin! Dieettikin alkoi, joka alussa meni sujuvasti, mutta vähän väliin on tökkinyt melko pahasti. Tietenkin tulee sellaisia päiviä, jolloin en jaksa edes ajatella, mutta ne on vaan kestettävä. Sellaisia päiviä tulee aina olemaan, mutta kun niitten yli pääsee, niin kaikki kulkee taas hyvin. Don't stop when you're tired, stop when you're done.

Olin tässä ihan äsken muutaman päivän kipeenä. Vieläkin on nenä melko tukossa ja nesteet senkun kertyy kroppaan, mutta kyllä se siitä. On ollut aika kamalaa katsoa itseään peilistä, kun posket on ihan turvonneet ja pyöreät :D nojaa. Tänään pääsin taas salille vetämään hyvät reilu 2 h treenit hauiksille ja ojentajille!
Salilla oli muuten tänään kaks nuorta tyttöä, jotka tais vähän pitkällä silmällä tuijottaa minuu. Hihittivät aina kun kävelin ohi. Melkein aloin itsekin nauraa, kun niin teineiltä vaikuttivat :D ihan sellaisia laihoja nättejä tyttöjä siis, joille itse taisin jo olla vähän liian iso. Ensimmäistä kertaa ikinä, en kuitenkaan välittänyt ollenkaan. En siis ollenkaan. Mä olen mitä olen, teen mitä rakastan, ja pysyn omana itsenäni. Ihan sama mitä muut ajattelee. Katseisiinkin alkaa tottua, vaikka niitä tulee vaan lisää ja lisää mitä enemmän kehittyy. Näköjään ei oikein missään olla totuttu edes vähän lihaksikkaampiin naisiin, sillä mähän en ole vielä mitenkään erikoisen lihaksikas. Ainakaan omasta mielestäni. Sitten jos joku jää katselemisesta kiinni, niin sen kun itse hymyilee vaan takaisin ;) sen seurauksena on tullut muutama juttelemaankin!

Tässähän sitä sitten mennään. Päivityksiä tulee nyt toivottavasti vähän useemmin, kuin mitä viimeaikoina on tullut. Jos ei, niin valittakaa mulle, niin että muistan kirjoittaa :-)
Ciao.


Olympia 2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti