torstai 7. helmikuuta 2013

Kaikki lasketaan!


Iloinen tyttö täällä taas! Vähän väsyttää, vähän huolestuttaa, mutta ei se sitä tarkoita ettenkö olisi ihan hyvällä tuulella ;) koulu siis on tässä koeviikon aikana ja koeviikon jälkeen hieman huolestuttanut. Opiskelun motivaatio on ollut niin alhainen, etten tiedä mitä pitäisi tehdä. Skarpata aion todellakin tässä seuraavassa jaksossa! Eihän tämä näin voi jatkua. Viimeisen espanjankurssini pääsin hyvin läpi, vaikka luulin saavani hylätyn. Se on tähän mennessä ollut aikalailla ainoa positiivinen tulos :D

Nyt on kuitenkin espanjat unohdettu ja keskityn muihin aineisiin. Tästä jaksosta saattaa jopa tulla ihan hauska! Pidän kaikista näistä opettajista ja ehkä jopa joistakin oppilaistakin ;) noei, kaikkihan täällä on ihan mahtavia tietenkin. Haha.

Going all Nike!

Treenit on sujunut ihan huikeesti viimeaikoina! Muutaman salitreenin oon lisännyt mun viikkoihin ja sen olen kyllä kropassa huomannutkin...väsymyksestä. Uni maistuu paremmin kuin varmaan koskaan, ja sen takia tuntuu siltä etten millään saa tarpeeksi nukuttua, vaikka ne 10h nukkuisinkin :D no can do. Tällä mennään! 

Oli pakko vähän verrata :D Dana Linn Bailey ja minä...
Tässä teille haterseillekin todiste siitä, että en ite todellakaan
ole millään bodybuilding-tasolla. Just saying :) vaikka kuinka
ihanaa olisikin jo olla! Just look at those delts.

Onko muuten edes laillista tehdä tuommosia collageja muiden kuvista, ja sitten jakaa ne? Dana itse on postannut nuo kaksi kuvaa Instagramissa, ja mietin, että onko tää nyt ihan oikein tehdä. Oon kiitollinen vastauksista jos joku tietää :) ja ei, en jaksa etsiä enempää netistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti